Content abonnement

Content abonnement

Besteed het schrijven van SEO vriendelijke teksten uit en groei je website door middel van een content abonnement. Ontdek hier wat ik voor je kan betekenen!

Content marketing biedt enorme kansen om flink te groeien op het gebied van vindbaarheid. Echter, kan het lastig zijn om continu nieuwe en interessante content te blijven delen. Daarbij kost het bovendien ook veel tijd om de vragen vanuit de doelgroep bij te houden. Gelukkig kan ik je daarbij helpen! Door middel van een content abonnement lever ik je op consistente basis relevante content van hoge kwaliteit aan, waardoor jij beter vindbaar bent en je potentiële klanten ook écht overtuigd!

  • Blogs die raken én scoren in Google

  • Meer bezoekers en potentiële klanten 

  • Kennis over alles wat met content creatie te maken heeft

  • Altijd op de hoogte van je rankings met je eigen SEO dashboard

Bied je klanten meer waarde

Bied je klanten meer waarde

Met relevante content kun je jouw klanten meer waarde bieden dan alleen het promoten van jouw product of dienst. Door waardevolle informatie te delen, kun je hun vragen beantwoorden en mogelijke problemen oplossen. Het bieden van interessante content is een effectieve manier om de betrokkenheid van jouw klanten te vergroten. Bovendien kan het bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid, wat belangrijk is in het opbouwen van langetermijnrelaties met klanten. Door relevante content te creëren, laat je zien dat je niet alleen bezig bent met het verkopen van jouw product of dienst, maar ook met het helpen en ondersteunen van jouw klanten. Het doel: content creëren waar je klant blij van wordt!

Laat Google je belonen

Laat Google je belonen

Google is gericht op het leveren van de beste zoekresultaten aan haar gebruikers. Daarom beloont Google websites die content bieden met relevantie en waarde. Het is dus van groot belang voor bedrijven om interessante content te bieden op hun website. Hierdoor zal de website hoger ranken in de zoekresultaten van Google, wat kan leiden tot meer zichtbaarheid, meer verkeer naar de website en uiteindelijk meer conversies.

Bovendien kan waardevolle en relevante content ook bijdragen aan de opbouw van een sterke merkidentiteit. Door het delen van nuttige informatie, kan jouw bedrijf worden gezien als een autoriteit in jouw vakgebied en kunnen klanten jouw bedrijf gaan associëren met kwaliteit en betrouwbaarheid.

Starten met een content abonnement?

Mijn strategie voor succesvolle content

Bij het creëren van succesvolle content hanteer ik een stapsgewijze aanpak die begint met het begrijpen van jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om het opzetten van een relevante blogpagina, het (her)schrijven van landingspagina’s of het verwerken van relevante bedrijfsinformatie, ik ben er om je te helpen.

Klantinterview: Doelgroep achterhalen & doelstellingen bepalen

Om succesvolle content te creëren, moeten we eerst een plan van aanpak opstellen. Dit begint met een klantinterview waarin ik meer te weten kom over jouw doelgroep, hun behoeften en interesses en hoe onze content hen kan helpen. Op basis van deze informatie kunnen we gezamenlijke doelstellingen bepalen en een plan opstellen om de doelgroep te bereiken.

Contentstrategie

Op basis van de bovenstaande informatie stel ik een op maat gemaakte contentstrategie op die is afgestemd op jouw specifieke doelstellingen en behoeften. Hierbij houd ik rekening met jouw merkidentiteit en de boodschap die je wilt overbrengen aan de doelgroep. Ik bepaal daarbij ook welke soorten content het geschiktst zijn om jouw doelgroep te bereiken, bijvoorbeeld blogs, landingspagina’s, of whitepapers. Daarnaast denk ik ook met je mee over andere aspecten van SEO, zoals linkbuilding. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij mijn diverse linkbuilding pakketten!


Met onze linkbuilding pakketten kun je gericht werken aan het verbeteren van je online vindbaarheid en autoriteit.

Zoekwoordenonderzoek: Onderwerpen bedenken

Vervolgens ga ik aan de slag met een zoekwoordenonderzoek om te bepalen welke onderwerpen relevant zijn voor de doelgroep en welke zoekwoorden we moeten gebruiken om de content te optimaliseren voor zoekmachines. Zo analyseer ik tijdens het zoekwoordenonderzoek ook de vragen van de klanten. Willen zij bijvoorbeeld meer weten over het onderhoud van het product of juist een handleiding over het instellen van een product. Op basis van al deze informatie kunnen we onderwerpen bedenken die aansluiten bij de interesses en behoeften van de doelgroep.

Content creëren

Met de informatie uit het klantinterview en het zoekwoordenonderzoek ga ik aan de slag met het creëren van content. Dit kan bestaan uit landingspagina’s, blog artikelen, whitepapers, infographics, etc. Ik zorg ervoor dat de content waardevol is voor de doelgroep en dat het geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Bovendien is het belangrijk dat de daarbij ook content visueel aantrekkelijk is en past bij de merkidentiteit van jouw bedrijf. Ik hecht daarnaast veel waarde aan de feedback van mijn klanten en zie dit als een belangrijk onderdeel van het creëren van content. Door jouw feedback te verwerken, kan ik ervoor zorgen dat de content perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen en kunnen we de effectiviteit van de contentstrategie verder vergroten.

Nazorg

Als laatste stap is het ook mogelijk om een rapportage te ontvangen, om er zo voor te zorgen dat je het maximale uit je content haalt. Dit houdt in dat ik de prestaties van de content en specifieke zoekwoorden monitor en analyseer. Op die manier kunnen we beoordelen welke content het beste presteert en kunnen we waar nodig aanpassingen doen om de effectiviteit van de content te vergroten.

Succesverhalen van klanten

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Marloes Keeris
"Rubin gaat integer, service- en resultaatgericht te werk. Geen vraag is teveel; hij legt alles enthousiast aan je uit. En op een duidelijke manier die beklijft. Rubin heeft namelijk écht kennis van zaken, als data driven SEO- en marketing specialist. En dat zonder de hoofdprijs te vragen voor zijn eersteklas diensten en bereikbaarheid. Wil je serieuze online groei doormaken met een betrouwbare expert? Ga dan voor Online Marketing Bakery. Samenwerken met hem betekent voor mij en mijn klanten de beste online resultaten. Ik ben fan!"
Ms. Nameless
Add Your Stars
Kevin van Elswijck
"Ik werk al jaren samen met Rubin omdat hij ongelofelijk goed is in wat hij doet. Hij is veerkrachtig, pro-actief en heeft een goede kijk op wat er wel en niet goed gaat. Ik zou iedereen enorm aanraden om eens met Rubin aan tafel te gaan. Het gaat je geen wind-eieren leggen."
Ms. Nameless
Add Your Stars
SEO specialist voor bedrijven in Roermond

Content abonnementen op maat

Ik bied content abonnementen op maat aan, speciaal afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf om echte resultaten te behalen met content. Geen standaardpakketten, maar een gepersonaliseerde strategie die perfect past bij jouw unieke situatie. Je kunt rekenen op een op maat gemaakte aanpak, waarbij ik kijk naar wat jouw bedrijf nodig heeft om te groeien op het gebied van content. Zo kun je bij mij ook je totale SEO uitbesteden. 

Zorgeloos uitbesteden: ik wil een content abonnement

Als je serieus werk wilt maken van effectieve content, dan nodig ik je graag uit voor een (digitale) kop koffie. Samen kunnen we bespreken welke content het best bij jouw bedrijf past en hoe ik jou kan helpen om jouw doelstellingen te bereiken met content creatie. Ik lever content op die niet alleen hoog scoort in Google, maar ook bijdraagt aan het aantrekken van meer bezoekers naar jouw website en het genereren van meer conversies. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of vragen. Ik help je graag verder!

Veelgestelde vragen over content abonnementen

Wat krijg ik in een content abonnement?

Met een content abonnement krijg je regelmatig hoogwaardige, op maat gemaakte content die speciaal voor jouw bedrijf is ontworpen. Dit kan verschillende soorten content omvatten, zoals blogposts, landingspagina’s en productbeschrijvingen. Echter, zal ik ook jouw merk, doelgroep en bedrijfsdoelen onderzoeken om zo content te schrijven die aan jouw wensen voldoet. Denk hierbij ook aan het uitwerken van een gedegen contentstrategie, het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek en het monitoren van de content.

Wat kost een content abonnement?

De kosten van een content abonnement variëren afhankelijk van jouw specifieke behoeften en wensen. Een content abonnement maak ik op maat om aan jouw unieke vereisten te voldoen. Dit betekent dat de prijs afhangt van factoren zoals de hoeveelheid content die je nodig hebt, de frequentie van de content en het type inhoud dat je nodig hebt. Samen creëren we een content abonnement dat past bij jouw budget en doelen.

Wat levert een content abonnement op?

Een content abonnement biedt regelmatige en relevante inhoud aan die speciaal voor jouw bedrijf en doelgroep is ontworpen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het zelf creëren van content, wat tijd en energie bespaart. Met een content abonnement heb je toegang tot ervaren schrijvers die kwalitatief hoogwaardige content maken voor jouw website. Hierdoor kun je jouw online aanwezigheid verbeteren, je merk versterken en meer klanten aantrekken.