Online marketing voor fysiotherapeuten

Online Marketing Voor Fysiotherapeuten

Voor volle wachtruimtes en tevreden patiënten

Online marketing fysiopraktijk uitbesteden aan Rubin Koot

Nooit meer potentiële klanten mislopen?

Fysiotherapeuten zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om meer patiënten in hun praktijk te krijgen. Ze hebben een manier nodig om potentiële patiënten te bereiken die buiten het kantoor is en gemak biedt. Online marketing is bewezen als een van de beste manieren voor fysiotherapeuten om de inkomsten uit hun praktijk te verhogen. Het biedt namelijk een groot bereik tegen lage kosten.

Toch is het voor veel fysiotherapeuten lastig om door alle mogelijkheden die online marketing biedt een juiste strategie te vinden. Een online marketing bureau met een specialisme in marketing voor fysiotherapeuten kan je helpen om een winstgevende strategie te ontwikkelen en een wachtkamer vol met patiënten te creëren.

Website maken fysiotherapeut

Van je website een salesmachine maken

Heb je nog geen website voor jouw fysiopraktijk? Dan is dat de eerste stap die we gaan maken. Anno 2021 wordt vrijwel geen enkele beslissing meer gemaakt zonder eerst het internet af te speuren. Heeft jouw fysio praktijk geen website? Dan is de kans erg groot dat je potentiële klant een andere keuze maakt.

Door goed in kaart te brengen wat jouw praktijk uniek maakt ten opzichte van andere fysiopraktijken creëren we geen website die dient als visitekaartje, maar een salesmedewerker die 24/7 voor je door blijft werken. 

Zoekmachine optimalisatie voor fysiotherapeuten

SEO voor fysiotherapeuten 

Een website met een goed ontwerp is niet genoeg. Om ervoor te zorgen dat je online aanwezigheid het gewenste verkeer krijgt, moet er ook aan zoekmachine optimalisatie (SEO) gedaan worden. Nieuwe patiënten aantrekken gaat niet vanzelf en het vergt werk van beide kanten: van de cliënt die informatie zoekt over fysiotherapie behandelingen, maar ook van ons als praktijk en online marketing bureau. 

Door kwalitatieve teksten, een technisch goed functionerende website en krachtige backlinks naar je website laat je aan zoekmachines als Google zien een autoriteit binnen je vakgebied te zijn. Wanneer je jouw website regelmatig voorziet van kwalitatieve content zal Google je hiervoor belonen met hoge rankings in zoekresultaten. 

SEA voor fsyiopraktijken

SEA voor fysiotherapeuten 

Waar SEO een lange termijnstrategie is en even tijd nodig heeft om goede resultaten te realiseren, is SEA direct merkbaar. Met search engine advertising (SEA) betaal je zoekmachines als Google en BING een bepaald bedrag per klik om direct bovenaan in de voor jou belangrijke zoektermen te verschijnen. Het voordeel van deze methode is dat je direct kan achterhalen welke zoekwoorden voor jou rendabel zijn en waar je dus ook extra de nadruk op moet leggen in je SEO strategie.
Content marketing freelancer inhuren

Maak vrijblijvend kennis en ontdek wat online marketing voor jouw kan beteken