Online Marketing Bureau voor sportscholen

Online Marketing Voor Sportscholen

De online marketing oplossing voor jouw health club, gym en CrossFit studio

SEO

Een kwaliteitsstrategie voor gratis bezoekers uit de zoekmachines 

SEA

Meteen bovenaan staan in Google door middel van advertenties

E-mailmarketing

Je leads omzetten in klanten door gerichte e-mail campagnes
Fitness marketing inzetten voor jouw sportschool

Fitness marketing 

Ben je ondernemer in de fitnessbranche? Dan weet je hoe moeilijk het is om de concurrentie voor te blijven. Klanten hebben tegenwoordig zoveel opties dat ze bereid zijn om uitgebreid prijzen te vergelijken en bij verschillende sportscholen te trainen voordat ze een beslissing nemen.

Zelf een website in elkaar knutselen en eens per maand een post van je personeelslunch op social media plaatsen is al lang niet meer voldoende om je potentiële klanten te overtuigen. 

Om je concurrentie voor te blijven is het dan ook verstandig een online marketing bureau met expertise in fitnessbranche in te schakelen. Ik heb een uitgestippelde strategie voor je klaarliggen om jouw health club, gym en CrossFit studio verder te helpen. 

Website voor sportscholen

Een website die klanten oplevert

Vele sportscholen hebben een website die er grafisch prima uitziet, maar waar verder geen enkele bezoeker op komt. Aan een mooie winkel waar geen enkele klant langskomt heb je ook niks, toch? Precies. 

Dus hoe trek je dan klanten aan? Door je website beter vindbaar te maken. Dit doe ik door je websiteteksten goed onder de loep te nemen, de techniek achter je website te verbeteren en krachtige backlinks naar je website te sturen.

Door deze drie facetten te combineren toon je aan zoekmachines als Google de autoriteit binnen je vakgebied te zien. Zij zullen dit vervolgens belonen met topposities op de voor jou belangrijke zoekwoorden. 

Adverteren op social media en in zoekmachines

Doelgerichte advertenties

Waar zoekmachine optimalisatie (SEO) een lange termijnstrategie is, kun je met adverteren direct klanten binnenhalen. Hierbij kun je gebruik maken van zoekmachine adverteren (SEA) in zoekmachines als Google en Bing en social media advertenties op bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Samen kijken we wat de beste kanalen zijn voor jouw doelstellingen en budget.

e-mail marketing is een effectieve marketing methode voor sportscholen

E-mail marketing campagnes

E-mailmarketing kan je helpen om potentiële klanten om te zetten in betalende klanten. Door via interessante downloads potentiële klanten op je mailinglijst te krijgen, kun je ze vervolgens voorzien van waardevolle informatie en interessante acties. Dit kan ze net dat zetje in de rug geven om voor jouw sportschool te kiezen en niet die van je o zo vervelende concurrent.

Fitness marketing specialist Rubin Koot

Waarom fitness marketing uitbesteden aan Rubin Koot 

Wanneer je besluit je fitness marketing aan mij uit te besteden, ben je verzekerd van een professionele en persoonlijke online marketing aanpak.

Dankzij mijn ruime kennis van de fitness branche en persoonlijk affiniteit met krachttraining en powerlifting weet ik waar ik over praat. Zo kunnen we snel tot de kern van jouw business komen en verspillen we geen kostbare tijd. 

Benieuwd wat ik kan betekenen voor de groei van jouw sportschool? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en dan spreken we elkaar snel! 

arrow_drop_up arrow_drop_down