E-commerce website laten maken

E-commerce website laten maken

Graag een succesvolle e-commerce website laten maken? Laat mij je helpen! 

Een e-commerce website biedt klanten de mogelijkheid om producten of diensten online te bestellen en af te rekenen. Het hebben van een goed werkende en aantrekkelijke webshop kan dan ook het verschil maken tussen wel of geen succes in de online wereld. Maar hoe maak je zo’n succesvolle website? Je kunt het natuurlijk zelf oppakken, maar er zijn ook mogelijkheden om je e-commerce website te laten maken door een specialist. Daar ga ik hieronder graag dieper met je op in!

Webshop die scoort in Google

Webshop die scoort in Google

Als ondernemer wil je natuurlijk dat je webshop goed vindbaar is binnen de zoekmachines, zodat je meer potentiële klanten kunt bereiken. Als je je e-commerce website door mij wil laten uitbesteden, kun je ervoor zorgen dat je website direct SEO geoptimaliseerd wordt. Ik houd namelijk tijdens het ontwikkelproces rekening met de zoekmachineoptimalisatie van je website.

Een e-commerce website die SEO geoptimaliseerd is, kan er namelijk voor zorgen dat je hoger scoort in de zoekresultaten van Google. Dit kan leiden tot meer bezoekers op je website en uiteindelijk tot weer meer verkopen. Bovendien zorgt een SEO vriendelijke e-commerce website ervoor dat je website gebruiksvriendelijk is voor bezoekers, wat ook weer kan leiden tot een hogere conversie.

  • Persoonlijk contact met je website developer

  • Alle kennis in huis voor het bouwen van een winstgevende webshop

  • Iemand die écht met je meedenkt

WordPress onderhoud uitbesteden?

Geen kaas gegeten van code of techniek? Ik sta voor je klaar

Je hoeft geen technische kennis te hebben om een succesvolle e-commerce website te laten maken. Als ondernemer ben je waarschijnlijk goed in het runnen van je bedrijf, maar dat betekent niet dat je ook meteen een programmeur bent. En dat hoeft ook helemaal niet. Wanneer je mij inschakelt om je e-commerce website te laten maken, hoef je dus ook geen technische kennis te hebben. Ik zorg er namelijk voor dat alle technische aspecten van je website goed worden geregeld.

Van de hosting tot de technische configuratie en van de beveiliging tot de updates: ik regel het graag voor je! Daarbij houd ik altijd rekening met de laatste technische ontwikkelingen en zorg ik dat jouw e-commerce website up-to-date blijft.

E-commerce website laten maken?

Succesverhalen van klanten

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Marloes Keeris
"Als copywriter weet ik maar al te goed: de online prairie wemelt van de SEO cowboys. De gouden SERP-bergen die zij beloven zijn vaak een fata morgana.
Zoniet bij Rubin Koot van Online Marketing Bakery.

Rubin gaat integer, service- en resultaatgericht te werk. Geen vraag is teveel; hij legt alles enthousiast aan je uit. En op een duidelijke manier die beklijft. Rubin heeft namelijk écht kennis van zaken, als data driven SEO- en marketingspecialist. En dat zonder de hoofdprijs te vragen voor zijn eersteklas diensten en bereikbaarheid.

Wil je serieuze online groei doormaken met een betrouwbare expert? Ga dan voor Online Marketing Bakery. Samenwerken met hem betekent voor mij en mijn klanten de beste online resultaten. Ik ben fan!"
Ms. Nameless
Add Your Stars
Marjolijn Geenen
"Rubin is een echt vakman. Professioneel, gedreven en hij kan goed luisteren. Dit alles maakt dat hij je echt naar een ander niveau tilt en je bedrijf helpt te groeien."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Kevin van Elswijck
"Ik werk al jaren samen met Rubin omdat ik hij ongelofelijk goed is in wat hij doet. Hij is veerkrachtig, pro-actief en heeft een goede kijk op wat er wel en niet goed gaat. Ik zou iedereen enorm aanraden om eens met Rubin aan tafel te gaan. Het gaat je geen wind-eieren leggen."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Een webshop in jouw stijl laten bouwen

Een webshop in jouw stijl laten bouwen

Een unieke en herkenbare uitstraling voor je bedrijf is essentieel. Dit geldt natuurlijk ook voor je e-commerce website. Daarom bouw ik een webshop volledig in jouw stijl, zodat deze perfect aansluit bij jouw merkidentiteit en visie. Het ontwerp van de website wordt dan ook in nauw overleg met jou gemaakt. Hierbij houd ik rekening met jouw wensen, doelen en doelgroep. Zo zorg ik ervoor dat de website niet alleen aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en conversiegericht.

Daarnaast besteed ik veel aandacht aan de inhoud van de website. Een goede webshop heeft namelijk niet alleen een mooi ontwerp, maar ook sterke content die aansluit bij de behoeften van je doelgroep. Daarom bied ik ook de mogelijkheid om je content marketing uit te besteden bij mij. Samen kijken we naar welke producten of diensten je wilt verkopen en hoe we deze het beste kunnen presenteren aan je klanten.

Shopify of WordPress webshops

Shopify webshop

Shopify is een cloud based platform dat speciaal is ontworpen voor het bouwen van webshops. Het biedt veel voordelen, zoals een gebruiksvriendelijke interface en de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een webshop op te zetten. Bovendien is Shopify zeer veilig en biedt het een breed scala aan geïntegreerde functies, zoals betalingsmogelijkheden en verzendopties. Een ander voordeel van Shopify is de mogelijkheid om eenvoudig verschillende kanalen te beheren, zoals social media en een mobiele app.

Een nadeel van Shopify kan zijn dat het minder flexibel is dan WordPress en dat de kosten hoger kunnen zijn. Bovendien zijn de mogelijkheden voor het aanpassen van de website en het toevoegen van functies beperkt, tenzij je betaalt voor extra plugins. Een Shopify website laten bouwen is dan ook zeker geen slecht idee.

WooCommerce (WordPress) webshop

WordPress is een populair CMS dat zowel voor blogs als webshops kan worden gebruikt. Het biedt veel flexibiliteit en aanpasbaarheid, omdat het open source is en een enorme community van ontwikkelaars heeft. Dit betekent dat er veel gratis en betaalde thema's en plugins beschikbaar zijn om de website aan te passen en uit te breiden.

Een nadeel van WordPress is dat het net wat minder gericht is op e-commerce dan Shopify, waardoor het soms wat meer werk kan vergen om een webshop op te zetten en te beheren. Daarnaast moet je zelf de software goed onderhouden.

Het kiezen van het juiste CMS is natuurlijk van belang voor het succes van jouw e-commerce website. Ik help je graag bij het maken van de juiste keuze en zorg ervoor dat het gekozen CMS volledig wordt geoptimaliseerd voor de beste prestaties en gebruikerservaring.

Wat kost het maken van een webshop?

Wat kost het maken van een webshop?

Als je een webshop wilt beginnen, dan zijn de kosten daarvoor afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van de webshop. Ik heb daarom de prijsindicatie opgedeeld in drie verschillende categorieën: Starters webshop, Uitgebreide webshop en Complexe webshop.

  • Starters webshop: voor een wat kleinere webshop met relatief weinig producten kun je rekenen op een prijsindicatie vanaf € 1500.

  • Uitgebreide webshop: wil je een webshop met vijftig producten of productfeeds? Dan kun je rekenen op een prijsindicatie vanaf € 3500.

  • Complexe webshop: wil je een webshop met meerdere producten en ook verder kijken naar SEO, SEO en CRO? Dan kan ik een prijs op maat voor je maken.

Het is goed om te weten dat deze prijzen slechts indicaties zijn en dat de uiteindelijke prijs kan afwijken. Bij mij kun je altijd een transparante offerte verwachten, waarin de kosten voor het laten maken van jouw webshop duidelijk worden opgesplitst. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

E-commerce website laten maken in 5 stappen

Intake – laten we kennismaken!

Tijdens een intake gaan we uitgebreid met elkaar in gesprek om jouw wensen en doelen voor de e-commerce website in kaart te brengen. Hierbij is het belangrijk dat ik een goed beeld krijg van jouw bedrijf, branche en doelgroep. We bespreken onder andere het assortiment, de gewenste functionaliteiten en het design. Op basis van deze informatie kan ik een passend voorstel maken voor jouw website.

Planning

Zodra alles helder is, is het tijd om een planning te maken. Ik zorg ervoor dat de planning realistisch is en dat er rekening wordt gehouden met eventuele deadlines. Hierbij wordt ook de ontwikkeling van de webshop in stappen verdeeld, zodat je ook goed op de hoogte blijft van de voortgang. Zo zorgen we er samen voor dat de website op tijd en naar wens wordt opgeleverd.

Ontwikkeling

Wanneer het ontwerp en design akkoord zijn, ga ik aan de slag met de bouw van de webshop. Hierbij maak ik gebruik van Shopify of WordPress, afhankelijk van wat het beste past bij jouw wensen en behoeften. Ik zorg ervoor dat de webshop daarbij technisch goed werkt en dat alles naar behoren functioneert. Daarnaast kan ik je helpen bij het schrijven van teksten en het plaatsen van de producten in de webshop. Ook kan ik je verder nog adviseren over het gebruik van SEO en SEA voor een betere vindbaarheid van jouw webshop in Google. Zo kun je ook je social advertising aan mij overlaten, zoals het uitbesteden van Facebook advertenties.

Feedback rondes

Na het opleveren van de totale versie van de e-commerce webshop is er ruimte voor feedback. Ik hoor graag wat er goed is en wat er nog verbeterd kan worden. Op basis van jouw feedback ga ik aan de slag met het aanbrengen van de gewenste aanpassingen en verbeteringen. Dit proces herhaalt zich totdat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat!

Lancering van de website en monitoring

Wanneer alles is gevuld en getest en jij tevreden bent over het resultaat, is het tijd om de webshop te lanceren. Ik zorg ervoor dat de webshop goed wordt geïndexeerd in Google en dat alles naar behoren werkt. Daarnaast blijf ik natuurlijk beschikbaar voor eventuele vragen en ondersteuning na de lancering van de webshop.

E-commerce webshop laten bouwen? Ik sta voor je klaar

Nu je meer te weten bent gekomen over het laten maken van een succesvolle e-commerce website, ben ik benieuwd naar jouw plannen! Wil je ook een professionele webshop laten bouwen die aansluit bij jouw wensen en behoeften? Neem dan gerust contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen over een e-commerce website

Wat kost een e-commerce website?

De kosten van een e-commerce website zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website, het aantal producten dat je wilt aanbieden en de functionaliteiten die je nodig hebt. Daarom werk ik met verschillende prijscategorieën, afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project.

Waar kan ik een e-commerce website laten maken?

Er zijn verschillende webdesign bureaus en freelancers die gespecialiseerd zijn in het bouwen van e-commerce websites. Als ervaren webontwikkelaar en designer heb ik redelijk veel ervaring met het bouwen van online webshops. Ik werk nauw samen met mijn klanten om een webshop te ontwikkelen die perfect aansluit bij hun wensen en doelen.

Wat levert een goede webshop op?

Een goede webshop kan enorm veel voordelen bieden voor je bedrijf. Het stelt je in staat om 24/7 producten te verkopen aan een wereldwijd publiek en kan je omzet en winst vergroten. Daarnaast kan een goed ontworpen webshop bijdragen aan de merkbeleving en het vertrouwen van je klanten verhogen. Een goed functionerende webshop is daarom een waardevolle investering voor je bedrijf.

Wat kost een Shopify webshop laten bouwen?

De kosten van een Shopify webshop laten bouwen zijn afhankelijk van de grootte van de gewenste website, evenals de gewenste functionaliteiten. Ik werk met diverse prijscategorieën voor het bouwen van Shopify webshops. Neem contact met mij op voor een prijsopgave op maat voor jouw Shopify website!