Facebook ads uitbesteden aan Rubin Koot

Facebook Advertenties Uitbesteden

Voor meer bezoekers, leads en klanten via Facebook

Ja, ik wil mijn Facebook advertenties uitbesteden!

Facebook expert

Schakel een Facebook expert in en heb geen omkijken meer naar je ads.

Copy die raakt 

Advertentieteksten die je klanten verleiden en aanzetten tot actie.

Van lead naar klant

Een full funnel oplossing om je bezoekers om te zetten in klanten.

Laat Facebook ads voor je werken

Ben je klaar met het frunniken in de Facebook Business Manager en wil je eindelijk resultaten behalen in plaats van kostbare euro’s te verspillen?

Dan is het uitbesteden van je Facebook marketing wellicht een goede stap. Wat veel mensen vergeten is dat Facebook marketing niet zomaar even 'een advertentie in elkaar klikken’ is, maar een vakgebied waar waar online marketing specialisten keiharde euro's dagelijks hard werken om de beste resultaten te leveren aan hun klanten. 

Wat ik hier mee wil zeggen is dat het ook niet gek is dat wanneer je zelf gaat aanrommelen met je Facebook ads, je weinig tot geen resultaat behaalt. Hoogstwaarschijnlijk heb je het al veel te druk met alle bezigheden binnen je bedrijf en vind je het helemaal niet leuk om je kostbare vrije tijd ook nog in de Facebook Business Manager te duiken. 

Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Wanneer je besluit je Facebook marketing aan mij uit te besteden, kun je gewoon genieten van je vrije avonden. Hierdoor bespaar je een hoop stress en haal je ook nog eens meer omzet binnen. 

Voordelen van je Facebook Marketing uitbesteden

  • Geen onnodige stress bij het zelf dokteren
  • Een duidelijke doelbepaling & strategie
  • Toename in websitebezoekers
  • Meer en kwalitatief betere leads
  • Blijvend resultaat door een effectieve marektingfunnel

Facebook advertenties aan mij uitbesteden? 
Dit zijn de stappen die we doorlopen:

Wanneer jij je Facebook Advertenties aan mij wilt uitbesteden, zullen wij eerst een kennismakingsgesprek inplannen om te kijken of we een match hebben

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Onder het genot van een kopje koffie gaan we kijken wat je momenteel al doet en weer de kansen liggen voor jouw bedrijf.

Facebook Marketing is niet zomaar een advertentie publiceren. Het is een constant proces van evalueren, bijsturen en opschalen. Alleen op deze manier behaal je de allerbeste resultaten...

Strategiebepaling & voorstel

Vanuit de informatie uit het kennismakingsgesprek gaan we kijken naar een voor jou passende strategie en kom ik met een mooi verstel.

Facebook Marketing is niet zomaar een advertentie publiceren. Het is een constant proces van evalueren, bijsturen en opschalen. Alleen op deze manier behaal je de allerbeste resultaten...

Uitvoering & optimalisatie

Wanneer in de vorige fase alles akkoord is begint het echte werk: de uitvoering en de optimalisatie. In deze fase gaan we aan de slag met het live zetten van je ads en worden de eerste resultaten geboekt.

Iedere advertentie heeft natuurlijk een duidelijke strategie nodig,. De strategie kun je ook wel vertalen als het plan dat je wil dat je potentiële klanten gaan doen

Rapportage & evaluatie

Aan het eind van iedere maand ontvang je netjes een rapportage met daarin de vooraf opgestelde KPI's en resultaten van de campagnes. Deze bespreken we wederom onder het genot van een kopje koffie.
Rubin Koot online marketing expert

Hebben we een match?

Om er zeker van te zijn dat we een goede match zijn starten wij elke samenwerking met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaan we dieper in op wie je bent, wat je doet, waarom je het doet en tegen welke problemen je momenteel aanloopt. 

Zo krijgen wij een goed beeld wat momenteel de obstakels zijn en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat we de obstakels weg kunnen nemen en je business flink kunnen gaan laten groeien. In dit gesprek zullen wij gewoon lekker eerlijk tegen elkaar zijn. 

Wij gaan alleen samenwerkingen aan waarbij we beiden overtuigd zijn dat wij elkaar kunnen helpen. Eerlijkheid duurt het langst en wij gaan voor een langdurige samenwerking. 😉