Facebook ads uitbesteden aan Rubin Koot

Facebook Advertenties Uitbesteden

Voor meer bezoekers, leads en klanten via Facebook

Ja, ik wil mijn Facebook advertenties uitbesteden!

Facebook expert

Schakel een Facebook expert in en heb geen omkijken meer naar je ads.

Copy die raakt 

Advertentieteksten die je klanten verleiden en aanzetten tot actie.

Van lead naar klant

Een full funnel oplossing om je bezoekers om te zetten in klanten.

Laat Facebook ads voor je werken

Ben je klaar met het frunniken in de Facebook Business Manager en wil je eindelijk resultaten behalen in plaats van kostbare euro’s te verspillen?

Dan is het uitbesteden van je Facebook marketing wellicht een goede stap. Wat veel mensen vergeten is dat Facebook marketing niet zomaar even 'een advertentie in elkaar klikken’ is, maar een vakgebied waar waar online marketing specialisten keiharde euro's dagelijks hard werken om de beste resultaten te leveren aan hun klanten. 

Wat ik hier mee wil zeggen is dat het ook niet gek is dat wanneer je zelf gaat aanrommelen met je Facebook ads, je weinig tot geen resultaat behaalt. Hoogstwaarschijnlijk heb je het al veel te druk met alle bezigheden binnen je bedrijf en vind je het helemaal niet leuk om je kostbare vrije tijd ook nog in de Facebook Business Manager te duiken. 

Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Wanneer je besluit je Facebook marketing aan mij uit te besteden, kun je gewoon genieten van je vrije avonden. Hierdoor bespaar je een hoop stress en haal je ook nog eens meer omzet binnen. 

Voordelen van je Facebook Marketing uitbesteden

  • Geen onnodige stress bij het zelf dokteren
  • Een duidelijke doelbepaling & strategie
  • Toename in websitebezoekers
  • Meer en kwalitatief betere leads
  • Blijvend resultaat door een effectieve marektingfunnel

Facebook advertenties aan mij uitbesteden? 
Dit zijn de stappen die we doorlopen:

Wanneer jij je Facebook Advertenties aan mij wilt uitbesteden, zullen wij eerst een kennismakingsgesprek inplannen om te kijken of we een match hebben

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Onder het genot van een kopje koffie gaan we kijken wat je momenteel al doet en weer de kansen liggen voor jouw bedrijf.

Facebook Marketing is niet zomaar een advertentie publiceren. Het is een constant proces van evalueren, bijsturen en opschalen. Alleen op deze manier behaal je de allerbeste resultaten...

Strategiebepaling & voorstel

Vanuit de informatie uit het kennismakingsgesprek gaan we kijken naar een voor jou passende strategie en kom ik met een mooi verstel.

Facebook Marketing is niet zomaar een advertentie publiceren. Het is een constant proces van evalueren, bijsturen en opschalen. Alleen op deze manier behaal je de allerbeste resultaten...

Uitvoering & optimalisatie

Wanneer in de vorige fase alles akkoord is begint het echte werk: de uitvoering en de optimalisatie. In deze fase gaan we aan de slag met het live zetten van je ads en worden de eerste resultaten geboekt.

Iedere advertentie heeft natuurlijk een duidelijke strategie nodig,. De strategie kun je ook wel vertalen als het plan dat je wil dat je potentiële klanten gaan doen

Rapportage & evaluatie

Aan het eind van iedere maand ontvang je netjes een rapportage met daarin de vooraf opgestelde KPI's en resultaten van de campagnes. Deze bespreken we wederom onder het genot van een kopje koffie.
Rubin Koot online marketing expert

Hebben we een match?

Om er zeker van te zijn dat we een goede match zijn starten wij elke samenwerking met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaan we dieper in op wie je bent, wat je doet, waarom je het doet en tegen welke problemen je momenteel aanloopt. 

Zo krijgen wij een goed beeld wat momenteel de obstakels zijn en hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat we de obstakels weg kunnen nemen en je business flink kunnen gaan laten groeien. In dit gesprek zullen wij gewoon lekker eerlijk tegen elkaar zijn. 

Wij gaan alleen samenwerkingen aan waarbij we beiden overtuigd zijn dat wij elkaar kunnen helpen. Eerlijkheid duurt het langst en wij gaan voor een langdurige samenwerking. 😉

Veelgestelde vragen over Facebook advertenties uitbesteden

Wat houdt het uitbesteden van Facebook advertenties in?

Het uitbesteden van Facebook-advertenties houdt in dat je de planning, creatie, plaatsing en monitoring van je Facebook-advertentiecampagnes overlaat aan een gespecialiseerde partij. Ik help je met het ontwikkelen van de juiste strategie, het maken van de advertenties, het instellen van de targeting en het meten van de resultaten.

Waarom zou ik mijn Facebook advertenties uitbesteden?

Het uitbesteden van je Facebook-advertenties kan je veel tijd besparen en kan tot betere resultaten leiden. Ik heb de expertise en ervaring om efficiënte en effectieve campagnes te maken die aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen.

Welke diensten bied je aan binnen het uitbesteden van Facebook advertenties?

Ik bied een volledig pakket aan diensten aan, inclusief strategieontwikkeling, doelgroepsegmentatie, advertentiecreatie, plaatsing, monitoring en rapportage. Ik kan je ook helpen met het beheer van je Facebook-pagina en het creëren van boeiende content.

Hoe bepaal je de strategie voor mijn Facebook advertenties?

Ik begin met een diepgaand gesprek om jouw bedrijfsdoelen te begrijpen. Op basis hiervan ontwikkel ik een op maat gemaakte strategie die aansluit bij jouw specifieke doelen en doelgroep.

Hoe meet je de resultaten van de Facebook advertenties?

Ik gebruik verschillende meetinstrumenten om de prestaties van je Facebook advertenties bij te houden, zoals het aantal klikken, de betrokkenheid, de conversieratio's, de kost per klik (CPC) en de return on ad spend (ROAS).

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie van mijn Facebook advertenties?

De resultaten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke campagne en doelstellingen. Sommige campagnes kunnen onmiddellijke resultaten opleveren, terwijl andere meer tijd nodig hebben om zich te ontwikkelen.

Hoeveel kost het om mijn Facebook-advertenties uit te besteden?

De kosten kunnen variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van de campagne. Neem contact met mij op voor een gedetailleerde offerte op maat van jouw bedrijf.

Hoe begin ik met het uitbesteden van mijn Facebook advertenties?

Neem contact met mij op voor een gratis consultatie. We zullen jouw behoeften en doelstellingen bespreken en een strategie voorstellen die bij jouw bedrijf past.

Kan ik mijn huidige marketingteam laten samenwerken met jou?

Ja, ik werk graag samen met jouw huidige marketingteam. We kunnen samenwerken om een naadloze en effectieve Facebook-advertentie strategie te ontwikkelen.

Wat als ik niet tevreden ben met de resultaten?

Jouw tevredenheid is mijn prioriteit. Als je niet tevreden bent met de resultaten, zullen we de strategie aanpassen en verbeteren totdat we jouw doelen bereiken.