Online marketing voor personal trainers

Online Marketing Voor Personal Trainers

Voor volle PT studio's en gezonde cliënten

Personal training marketing specialist Rubin Koot

Haal je wel het maximale uit je bedrijf?

Of je nou net gestart bent met je personal training business of al een tijdje bezig bent, online marketing kan je helpen je bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Er gaat vrijwel geen aankoopbeslissing meer zonder behulp van het internet. Ziet je potentiële klant je business niet verschijnen tijdens het aankoopproces? Dan kun je die o zo welkome sale wel vergeten. 

Geen paniek. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat ook jij aanwezig bent tijdens dit proces en dan net wat beter dan die o zo vervelende concurrent. Zo hoef je niet meer wakker te liggen om het feit of er nou wel genoeg aanvragen komen.

Website voor sportscholen

Geen online visitekaartje, maar een salesmachine

Je website is het hart van je online marketing. Het eerste contactpunt tussen jou en je potentiële klanten. Het moet dus meer zijn dan een online visitekaartje dat op een fotogalerij lijkt. In een gesprek waarin we ingaan op jouw onderscheidende vermogen brengen we in kaart wat voor tekst er op je website moet komen te  staan. Door het toevoegen van conversie verhogende teksten zullen je contactaanvragen omhoog gaan en je omzet toenemen. 

Heb je nog geen website? Geen probleem! Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden om voor jou een de perfecte personal training website te ontwerpen. 

Hoe kan ik als personal trainer scoren met SEO

SEO voor personal trainers

Wanneer je website staat is het zaak om aan je vindbaarheid te werken. Aan een mooie website waar niemand op komt heb je natuurlijk niks. Wanneer je een fysieke winkel hebt wil je ook het liefst gevestigd zijn in een drukke winkelstraat. 

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een langetermijnstrategie waarmee we stapje voor stapje zorgen dat jouw website in een steeds drukker wordende winkelstraat komt te liggen. Door je website te voorzien van kwalitatieve teksten, goede techniek en krachtige backlinks zorgen we ervoor dat jouw website op hoge posities scoort op de voor jou belangrijke zoektermen.  

Voor een lokale personal training studio in Venlo zou dat bijvoorbeeld de zoekterm 'personal training Venlo' kunnen zijn. 

Google ads inzetten voor je PT studio

Google Ads voor personal trainers

Adverteren in de zoekmachines is een andere manier om klanten aan te trekken. Het voordeel van SEA ten opzichte van SEO is dat je direct bovenaan de zoekmachines komt te staan. Hierdoor kun je direct omzet binnenhalen, zonder te wachten op het moment dat je eindelijke op die beoogde topposities in de zoekmachines staat. 

Bij SEA gebruiken we verschillende populaire kanalen zoals Google Ads en Bing Ads. Voordat we de campagnes live zetten kijken we samen naar de interessante keywords voor jouw business. Het mooie aan zoekmachine adverteren is dat je de meest rendabele keywords ook weer kan toevoegen in je SEO strategie. Hierdoor kun je zoveel mogelijk verkeer opvangen en nog meer klantaanvragen binnenharken.

Adverteren op social media

Social media advertenties

De opmerking 'mijn doelgroep zit niet op social media' kan bij het rijk der fabelen. Vrijwel elke Nederlander heeft een profiel op een of meerdere social media kanalen. Door op deze kanalen te adverteren kun je jouw personal training studio in het daglicht brengen bij je klanten. Of je nou uitsluitend lokaal opereert of juist landelijk, met de uitgebreide targetting opties die social media advertising je biedt, kan het allemaal

Logo online marketing bureau Rubin Koot

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Interesse in een of meerdere van deze diensten? Laten we dan snel eens kletsen over de mogelijkheden. Wanneer je de online marketing van je personal training studio aan mij uitbesteed zorg ik ervoor dat alle processen gestroomlijnd lopen en jij je kan focussen op het gene waar je goed in bent: mensen helpen naar een fitter en gezonder leven.