Wie is Rubin Koot?

Online marketing specialist met liefde voor de fitnessbranche

Rubin Koot - fitness marketing expert

Online marketing made personal

Hi, ik ben Rubin! Een sportieve SEO freelancer met speciale focus op de fitnessmarkt. Ik maak online marketing persoonlijk. Hoe? Door me sterk te maken voor meer online omzet voor jou, als jouw strategisch partner. 

Ooit begon ik als social media en online content-krachtpatser bij de sportschool waar ik trainde. Totdat ik mijn grote liefde tegenkwam. Die heet SEO, en de vlam brandt nog als de dag van gisteren. 

Ik ontwikkelde me verder bij een groot SEO-bureau tot allround marketeer, en ontdekte tijdens die vijf jaar waar ik pas echt van aanga: strategiebepaling en klantcontact. Want zeker bij dat laatste miste ik iets in de markt. Echt contact, waarbij de SEO specialist een samenwerkingspartner is in plaats van een dienstverlener. Dat kon beter, persoonlijker.      

Sinds 2020 ben ik SEO freelancer met als motto: Online Marketing Made Personal. Jij staat in direct contact met mij, en samen lanceren we de sterkste marketingstrategie voor jouw onderneming. Daarna kun jij verder met dat waar je hart ligt, ik stuur bij en betrek jou wanneer dat nodig of gewenst is. Samen bereiken we explosief resultaat. Brace yourself, we’re going for a ride!     

Fun Fact: Ik word vrolijk van toffe samenwerkingen, zowel intern als extern. Zin om elkaar vrolijk te maken door te knallen met SEO?

Over Rubin Koot

Wat ik doe als online marketing specialist

Wat ik doe als SEO freelancer? Simpel. Ik ga tot het gaatje om jouw online omzet te verhogen. Meer omzet begint met meer bezoekers, leads en klanten naar je website trekken. Daarvoor gebruik ik de volgende elementen:

SEO

Met mijn SEO-tools creëer ik een langetermijnstrategie. Zo blijf jij opvallen in de zoekresultaten van zoekmachines.

Linkbuilding

Met kwalitatieve links naar jouw pagina toon je betrouwbaarheid en autoriteit als professional. Samen verslaan we het algoritme!

Content marketing

Met de juiste online content overtuigen we je klanten van jouw kracht. Met mijn jarenlange ervaring in marketing weet ik wat wel en niet werkt. Naast SEO freelancer ben ik namelijk ook eigenaar van Online Marketing Bakery, dus met die strategische kennis zit het wel snor.

Advertising

Met doelgerichte advertentiecampagnes zetten we jouw merk in de spotlight. Of het nu gaat om Google Ads, social media campagnes of display advertenties, ik zorg voor maximaal bereik en conversie. Met mijn expertise in advertising zet ik jouw budget efficiënt in, zodat elke cent telt. Samen maken we van bezoekers klanten.

En dit is hoe ik het doe

Checkbox

1. Research en techniek

Meten is weten. Ik onderzoek de huidige status en structuur van je website, breng in kaart waar we winst kunnen pakken en fiks dat voor je. Op een solide basis bouw je beter. 
Checkbox

2. Transparante communicatie

SEO-strategieën die totaal ondoorzichtig zijn voor jou als klant? Nee, niet mijn stijl. Bij het maken van een plan vind ik het belangrijk dat jij snapt wat we gaan doen, waarom we het doen en hoe we het doen. Ook maak ik inzichtelijk wat de verwachtingen én de uiteindelijke resultaten zijn. Transparante communicatie dus. Wel zo duidelijk.
Checkbox

3. Samenwerking met specialisten

‘Als je wilt dat iets goed gebeurt moet je het zelf doen’, zeggen ze wel eens. Nope, niet altijd. Ik doe het niet voor ‘goed’, alleen de beste resultaten wil ik zien. Of ik nu deadlift of jouw leads lift. Hiervoor werk ik samen met mijn netwerk van gespecialiseerde freelancers. Zo ontstaat de meest winstgevende strategie voor jouw onderneming.
Checkbox

4. Consistentie

Voor zowel SEO als krachtsport geldt: consistentie is key. Groei zie je niet in één dag of één maand. Voor het beste én duurzaamste resultaat moet je volhouden, analyseren wat beter kan en vooruit plannen - en dat is hoe ik werk. Zodat je uiteindelijk met minder moeite je geboekte resultaat behoudt. 

Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Kevin van Elswijck - Rebody personal training
Ik werk al jaren samen met Rubin omdat ik hij ongelofelijk goed is in wat hij doet. Hij is veerkrachtig, pro-actief en heeft een goede kijk op wat er wel en niet goed gaat. Ik zou iedereen enorm aanraden om eens met Rubin aan tafel te gaan. Het gaat je geen wind-eieren leggen.
Kevin van Elswijck eigenaar Rebody
Ms. Nameless
Add Your Stars
Joost Nagelmaeker - Orthomotive fysiotherapie

Rubin is erg prettig om mee te werken. Hij is serieus, luistert goed en bouwt mooie websites!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Aldreyson Ortega - Apex HQ personal training
Goede communicatie! En service aan de klant is gewoon perfect. Denkt met je mee en werkt aan jouw idee.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Marloes Keris - Dash of Ginger copywriting

Als copywriter weet ik maar al te goed: de online prairie wemelt van de SEO cowboys. De gouden SERP-bergen die zij beloven zijn vaak een fata morgana.

Zoniet bij Rubin Koot van Online Marketing Bakery.


Rubin gaat integer, service- en resultaatgericht te werk. Geen vraag is teveel; hij legt alles enthousiast aan je uit. En op een duidelijke manier die beklijft. Rubin heeft namelijk écht kennis van zaken, als data driven SEO- en marketingspecialist. En dat zonder de hoofdprijs te vragen voor zijn eersteklas diensten en bereikbaarheid.


Wil je serieuze online groei doormaken met een betrouwbare expert? Ga dan voor Online Marketing Bakery. Samenwerken met hem betekent voor mij en mijn klanten de beste online resultaten. Ik ben fan!

Eigenaresse dash of ginger
Ms. Nameless
Add Your Stars
Powerlifter Rubin Koot

Rubin voor de kenners

    • In mijn vrije tijd zie je me vaak powerliften. Blokkades doorbreken voor betere resultaten doe ik dus in de gym én op kantoor!

    • Ik ben graag tot in de puntjes voorbereid. Daarom zeul ik een overvolle sporttas formaatje kampeertas door de gym. Heb ik mijn warming-up meteen gehad. 

    • Limburgers onverstaanbaar? Try me. Mijn jaren in Almere hebben mijn verstaanbaarheid flink geboost - naar mijn bescheiden mening dan.


Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan meer bezoekers, leads en klanten via het internet? Plan een kennismakingsgesprek in, dan spreken we elkaar snel!