Google linkbuilding pakketten

Complete Linkbuilding Pakketten

Voor meer bezoekers, leads en klanten via de zoekmachines

Een kwaliteitsstrategie voor gratis bezoekers uit de zoekmachines 

Linkbuild strategie

Een online marketing bureau dat met je meedenkt

Meer resultaat

Een strategie die je daadwerkelijk geld oplevert

linkbuilding pakketten

Linkbuilding pakket

Het kan moeilijk zijn te weten waar je moet beginnen als het om link building gaat en nog moeilijker om de laatste veranderingen in de zoekmachine algoritmen bij te houden 

Het landschap van SEO verandert voortdurend, waardoor het voor bedrijven moeilijk is om bij te blijven. Zelfs als je alles "goed" doet, is er geen garantie dat je website hoog in de zoekresultaten zal scoren.

Dat is waar onze link building pakketten van pas komen. Wij nemen al het giswerk uit het proces, en zorgen ervoor dat je website voldoet aan de nieuwste zoekmachine algoritmen. Bovendien bieden we een 100% geld-terug tevredenheidsgarantie op al onze diensten.

Er zijn drie verschillende linkbuilding pakketten beschikbaar, elk zorgvuldig samengesteld om de beste resultaten bij de zoekmachines te bereiken. Het Startpakket is perfect voor bedrijven die net beginnen, terwijl de Professional en Enterprise pakketten ideaal zijn voor bedrijven met een meer gevestigde online aanwezigheid.

Ik wil betere SEO resultaten dankzij linkbuilding

Kies het linkbuilding pakket dat bij je past

Linkbuilding Startpakket 

2x in-content backlink (+/- 400 woorden)

1x startpagina.nl backlink

5x startpagina clone link

2x linkpartner link 

€ 249,-
Linkbuild pakketten

*Prijs o.b.v. 6 maanden samenwerking.*

Linkbuilding

Professional

5x in-content backlink (+/- 400 woorden)

2x startpagina.nl backlink

10x startpagina clone link

5x linkpartner link 

€ 399,-
Linkbuild pakketten

*Prijs o.b.v. 6 maanden samenwerking.*

Linkbuilding

Enterprise

10x in-content backlink (+/- 400 woorden)

4x startpagina.nl backlink 

20x startpagina clone backlink 

10x linkpartner backlink 

€ 649,-
Linkbuild pakketten

*Prijs o.b.v. 6 maanden samenwerking.*

Wat is linkbuilding

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het proces van het vergroten van de kwantiteit en de kwaliteit van links naar een website. Om hoger te scoren in de zoekmachine resultaten pagina's (SERPs), is het belangrijk een groot aantal backlinks van hoge kwaliteit te hebben. Dit is waar linkbuilding pakketten kunnen helpen.

Off page SEO is het proces van het optimaliseren van een website buiten de eigen pagina's. Dit omvat activiteiten als link building, die erop gericht zijn het aantal en de kwaliteit van links naar een website te verhogen. Door je website off page te optimaliseren kun je de rangschikking van je website in de zoekmachine resultaten pagina's (SERPs) verbeteren.

Linkbuild pakket afnemen


Direct bovenaan in de zoekresultaten dankzij SEA

Belangrijke termen bij linkbuilding

Er zijn een aantal belangrijke metrics waarmee rekening gehouden moet worden bij link building. De belangrijkste metrics zijn: 

  • DA - Domain Authority 
  • PA - Page authority;
  • TF - Trust flow;
  • CF - Citation flow;
  • DR - Domain rating;
  • UR - URL rating.
Ik wil me laten adviseren


Klanten die van je houden dankzij content marketing

Linkbuilding termen uitgelegd

Door deze metrics te begrijpen en te overwegen kun je er beter voor zorgen dat je links helpen de rangschikking van je website te verbeteren.

Page authority is een metric die Google gebruikt om de rangschikking van een pagina te bepalen op een schaal van 1-100. Hoe hoger de pagina autoriteit, hoe hoger de rangschikking van de pagina. 

Domein autoriteit is een metriek die Google gebruikt om de rangschikking van een website te bepalen op een schaal van 1-100. Hoe hoger de domein autoriteit, hoe hoger de rangschikking van de website. 

Trust flow is een metriek die door Majestic gebruikt wordt om de kwaliteit van links naar een website te bepalen. Hoe hoger de trust flow, hoe hoger de kwaliteit van de links. Citation flow is een metriek die door Majestic gebruikt wordt om te bepalen hoe invloedrijk een website is op basis van zijn backlinks. Hoe hoger de citation flow, hoe invloedrijker de website is.  

Domain Rating is een meeteenheid die Ahrefs gebruikt om de kwaliteit van links naar een website te bepalen. Hoe hoger de domein rating, hoe hoger de kwaliteit van de links. URL rating is een metriek die Ahrefs gebruikt om te bepalen hoe invloedrijk een website is op basis van zijn backlinks. Hoe hoger de URL rating, hoe invloedrijker de betreffende URL is. 

Hoe belangrijk is linkbuilding?

Link building is een belangrijk onderdeel van SEO omdat het je helpt je website hoger te laten scoren in de zoekmachine resultaten pagina's (SERPs). Om hoger te scoren moet je een groot aantal backlinks van hoge kwaliteit hebben. Link building pakketten kunnen je helpen dit te bereiken door je alle middelen te geven die je nodig hebt om links van hoge kwaliteit naar je website.

Waarom linkbuilding pakketten van Rubin Koot? 

Er zijn veel voordelen verbonden aan het kiezen van onze link building pakketten, waaronder 

Een toegewijde SEO-specialist om je te helpen een op maat gemaakte link building strategie te ontwikkelen; 

Toegang tot ons team van SEO specialisten die al je vragen kunnen beantwoorden; 

Betaalbare pakketten die passen bij je behoeften en budget.