Linkbuilding uitbesteden

Voor hoge posities in de zoekmachines zoals Google

Linkbuilding specialist Rubin Koot

Linkbuilding uitbesteden aan een betrouwbare partner

Linkbuilding draagt bij aan de organische vindbaarheid van je website. In het kort gezegd is linkbuilding het verkrijgen van externe links. Met externe links worden de links op andere websites bedoeld. Aan de hand van deze links bepaalt Google hoe relevant jouw website of webpagina is. De kwaliteit van de links die gebruikt worden is ontzettend belangrijk. Niet iedere link draagt namelijk bij aan een sterk en goed linkprofiel. Wanneer je de online marketing van jouw bedrijf op een goede manier in wilt zetten, is linkbuilding uitbesteden belangrijk.
Wat is linkbuilding

Uitbesteden van linkbuilding: bespaar tijd én geld

Linkbuilding draagt bij aan de organische vindbaarheid van je website. In het kort gezegd is linkbuilding het verkrijgen van externe links. Met externe links worden de links op andere websites bedoeld. Aan de hand van deze links bepaalt Google hoe relevant jouw website of webpagina is. De kwaliteit van de links die gebruikt worden is ontzettend belangrijk. Niet iedere link draagt namelijk bij aan een sterk en goed linkprofiel. Wanneer je de online marketing van jouw bedrijf op een goede manier in wilt zetten, is linkbuilding uitbesteden belangrijk.

Vraag direct je gratis Backlink Analyse aan

Waarom linkbuilding uitbesteden bij Rubin Koot?

Ik ben geen marketingbureau zoals je kunt verwachten bij traditionele marketingbureaus. Bij dit soort bureaus krijg je steeds te maken met een ander contactpersoon. Bij mij is dit niet het geval. Ik vind het belangrijk om korte lijntjes te houden met mijn klanten. 

Daarnaast heb ik  open en transparante communicatie hoog in het vaandel staan. Dankzij de samenwerking met een collectief van gespecialiseerde freelancers, is het mogelijk om op de best mogelijke manier voor jou aan de slag te gaan zodat het gewenste resultaat gerealiseerd kan worden.

Mede dankzij de lage overhead kosten is het mogelijk om dienstverlening op maat aan te bieden, tegen lagere kosten dan de traditionele marketing bureaus rekenen. Waarom dus je linkbuilding uitbesteden bij Rubin Koot? Je leest het hieronder:

Linkbuilding partner

Geen handjes, maar een partner

Besteed jij je linkbuilding uit aan mij als linkbuilding partner? Dan ga ik niet alleen maar doen wat jij zegt dat ik moet doen. Ik ben namelijk een echte partner die actief met je meedenkt. Ik vind het fijn om te sparren met mijn klanten en sta altijd open voor een kritische blik. Dit zorgt ervoor dat niet alleen ik, maar ook zeker mijn klanten scherp blijven. Hierdoor ontstaat de best mogelijke samenwerking.
Gartis backlink analyse
Voordat ik daadwerkelijk voor jou aan de slag ga, maak ik een uitgebreide backlink analyse. Aan de hand van deze analyse worden de kansen in kaart gebracht. Zijn alle kansen in kaart gebracht? Dan ga ik voor je aan de slag met het bepalen van de juiste strategie.
Maandelijkse linkbuilding rapportage

Maandelijkse rapportage

Wanneer je ervoor kiest om je linkbuilding uit te besteden aan mij, ontvang je iedere maand een twee keer per maand een uitgebreide rapportage. Buiten dit zijn alle geplaatste backlinks realtime inzichtelijk.
Korte communicatielijnen

Korte communicatielijnen

Korte communicatielijnen? Daar houd ik van! Kies je voor mij als linkbuilding bureau? Dan profiteer je altijd van korte communicatielijnen. Een telefoontje is zo gepleegd. Heb je een e-mail gestuurd? Dan wordt deze snel beantwoord. Ik sta garant voor overzichtelijke rapportages en maandelijkse calls. Zo weet je precies wat er gebeurt.
Linkbuilding specialist
Dankzij mijn grote linkbuilding netwerk bouw je backlinks tegen de scherpste tarieven. Als ervaren backlink specialist weet ik hoe belangrijk relevante backlinks zijn. Linkbuilding is namelijk alleen zinvol wanneer er hiervoor relevante backlinks gebruikt worden.
Linkbuilding software

Beste linkbuilding software

Als linkbuilding specialist maak ik uitsluitend gebruik van de beste linkbuilding software. Ik maak gebruik van Ahrefs, MOZ en Majestic. Besteed je de linkbuilding uit aan Rubin Koot? Dan kun je gebruik maken van eigen dashboards zodat je altijd inzicht hebt in de behaalde resultaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een concreet linkbuilding plan in 5 stappen

1. Analyse - startpunt helder krijgen

Voordat ik daadwerkelijk aan de slag ga, ga ik eerst analyseren. Ik maak een grondige analyse van je website, linkprofielen van je concurrenten en van de relevante zoekwoorden.

2. Focus zoekwoorden bepalen

Nadat alles geanalyseerd is, ga ik aan de slag met het bepalen van de focus zoekwoorden. Welke anchor teksten, pagina’s en zoekwoorden zijn het belangrijkst zodat ik mezelf hierop ga focussen?

3. Linkbuilding strategie bepalen

Zijn alle focus zoekwoorden bepaald? Dan wordt het tijd voor het echte werk en ga ik de juiste linkbuilding strategie bepalen. Dit natuurlijk met het verhogen van de organische vindbaarheid van jouw website als doel.

4. Lijst met relevante websites opstellen

Welke websites zijn nu echt van een goede kwaliteit en waardevol waardoor jouw website hoger zal scoren in Google? Als linkbuilding partner ga ik voor jou op onderzoek uit.
Dankzij mijn grote linkbuilding netwerk bouw je backlinks tegen de scherpste tarieven. Heb ik eenmaal de lijst met relevante websites compleet? Dan ga ik aan de slag met het regelen van de juiste backlinks.
Google linkbuilding pakketten

Linkbuilding uitbesteden voor meer verkeer vanuit Google

Bij linkbuilding gaat het erom dat je probeert om zoveel mogelijk goede links van andere websites naar je eigen website te krijgen. Je kunt dus stellen dat een linkbuilding een continue proces is. Niet alleen de bezoekers op jouw website, maar ook zoekmachines zoals Google gebruiken. Het belangrijkste doel van linkbuilding is het zorgen voor een toename van organische groei vanuit zoekmachines zoals Google.

Linkbuilding uitbesteden zorgt dus voor meer vanuit Google naar jouw website. Wil jij ook dat jouw website een toppositie inneemt in de zoekresultaten van Google? Vraag dan een gratis scan aan.

Personal training marketing specialist Rubin Koot

Linkbuilding bureau: voor een transparante en duurzame samenwerking

Kies je voor mij als jouw linkbuilding specialist? Dan is het goed om te weten dat ik een duurzame linkbuilding partner ben. Als klant heb je altijd realtime inzicht in de behaalde resultaten en geplaatste links. Eerlijkheid duurt het langst en wij gaan natuurlijk voor de langdurige samenwerking.