SEO abonnement

SEO abonnement

Op zoek naar een SEO abonnement waarmee je hoger in Google komt? Kies voor mijn flexibele abonnement en boost je online zichtbaarheid! 

De term SEO (Search Engine Optimization) is voor veel ondernemingen geen onbekende. Het is namelijk de sleutel tot online succes en het vergroten van de zichtbaarheid van jouw bedrijf in de zoekmachines. Echter, is het belangrijk dat je veel tijd steekt in het optimaliseren van je SEO. Je wilt het namelijk misschien niet horen, maar je concurrentie is er waarschijnlijk wel maandelijks druk mee bezig. Om ze voorbij te streven moet je daarom ook meer doen dan alleen het veranderen van je website design. Daarom kan het uitbesteden van SEO een waardevolle investering zijn.

  • Kennis over alle ins en outs van SEO

  • 5+ jaar ervaring

  • Altijd op de hoogte van je rankings met je eigen SEO dashboard

  • Transparantie over werkzaamheden

Een stroom van organisch verkeer

Een stroom van organisch verkeer

Een SEO abonnement kan een waardevolle investering zijn voor bedrijven die meer organisch verkeer naar hun website willen genereren. Het belangrijkste voordeel van organisch verkeer is dat het gratis is en niet afhankelijk van betaalde advertenties, zoals bij SEA (Search Engine Advertising) het geval is. Organisch verkeer kan ook betrouwbaarder zijn omdat het afkomstig is van zoekopdrachten van gebruikers die op zoek zijn naar specifieke informatie of producten en degene die bovenaan in de zoekresultaten verschijnen, worden vaak als autoriteit beschouwd. Een rapport van Advanced Web Ranking toonde al jaren geleden aan dat de click through rate (CTR) voor zoekresultaten van de eerste pagina van Google aanzienlijk hoger is dan die van de volgende pagina's.

Op maat gemaakt advies leidt tot succes

Altijd de juiste klant met SEO

Met SEO kun je de juiste klanten aantrekken door je website te optimaliseren naar de doelgroep. Door middel van het gebruik van relevante zoekwoorden en het creëren van hoogwaardige content, zorg je ervoor dat de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google beter aansluiten op de behoeften van je doelgroep. Ook de technische aspecten en de autoriteit van de website spelen een belangrijke rol. Zo wil je bijvoorbeeld dat de pagina’s op jouw website direct geladen worden, zodat de bezoekers niet hoeven te wachten. Dit alles resulteert niet alleen in meer verkeer naar je website, maar ook in meer conversies, herhaalaankopen en uiteindelijk dus meer omzet!

SEO abonnement: succes voor de langere termijn

SEO abonnement: succes voor de langere termijn

Goede SEO is een investering voor de lange termijn en kan leiden tot duurzame resultaten. Het kan enige tijd duren voordat de resultaten van SEO zichtbaar worden, maar de voordelen kunnen jarenlang aanhouden. In tegenstelling tot SEA, waarbij de resultaten verdwijnen zodra je stopt met adverteren, kunnen de voordelen van goede SEO blijven bestaan. 

Door SEO uit te besteden aan een specialist met bewezen resultaten, kun je er zeker van zijn dat jouw website de aandacht krijgt die het verdient!

SEO abonnement aanvragen?

Succesverhalen van klanten

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Marloes Keeris
"Als copywriter weet ik maar al te goed: de online prairie wemelt van de SEO cowboys. De gouden SERP-bergen die zij beloven zijn vaak een fata morgana.
Zoniet bij Rubin Koot van Online Marketing Bakery.

Rubin gaat integer, service- en resultaatgericht te werk. Geen vraag is teveel; hij legt alles enthousiast aan je uit. En op een duidelijke manier die beklijft. Rubin heeft namelijk écht kennis van zaken, als data driven SEO- en marketingspecialist. En dat zonder de hoofdprijs te vragen voor zijn eersteklas diensten en bereikbaarheid.

Wil je serieuze online groei doormaken met een betrouwbare expert? Ga dan voor Online Marketing Bakery. Samenwerken met hem betekent voor mij en mijn klanten de beste online resultaten. Ik ben fan!"
Ms. Nameless
Add Your Stars
Marjolijn Geenen
"Rubin is een echt vakman. Professioneel, gedreven en hij kan goed luisteren. Dit alles maakt dat hij je echt naar een ander niveau tilt en je bedrijf helpt te groeien."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Kevin van Elswijck
"Ik werk al jaren samen met Rubin omdat ik hij ongelofelijk goed is in wat hij doet. Hij is veerkrachtig, pro-actief en heeft een goede kijk op wat er wel en niet goed gaat. Ik zou iedereen enorm aanraden om eens met Rubin aan tafel te gaan. Het gaat je geen wind-eieren leggen."
Ms. Nameless
Add Your Stars

SEO abonnement: het hele pakket

Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie, waarbij het doel is om meer links naar een website te krijgen vanaf andere websites. Het hebben van meer en kwalitatief hoogwaardige links naar jouw website kan de zoekmachine ranking van de website verbeteren en dus meer organisch verkeer genereren. Als specialist op het gebied van linkbuilding kan ik jou helpen bij het verkrijgen van een natuurlijk linkprofiel. Dit omvat het identificeren van kansen voor het verkrijgen van links van hoge kwaliteit, het uitvoeren van outreach en het opbouwen van relaties met andere website-eigenaren.

Techniek

Techniek in het kader van zoekmachineoptimalisatie omvat alle technische aspecten van een website die van invloed zijn op de prestaties en de vindbaarheid in zoekmachines. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de laadsnelheid van de website, de structuur van de website, de mobiele bruikbaarheid en de indexeerbaarheid van de inhoud. Zo kan ik je helpen bij het identificeren en oplossen van technische problemen op jouw website die de prestaties beïnvloeden. Ik kan je daarbij ook adviseren over de beste werkwijzen op het gebied van technische SEO, zodat jouw website optimaal presteert in zoekmachines en een betere gebruikerservaring biedt aan jouw bezoekers.

Content

Tot slot, de pijler content. Content omvat alle inhoud die op een website wordt gepubliceerd, zoals teksten, afbeeldingen, video's, etc. Het hebben van kwalitatief hoogwaardige content is van belang voor de vindbaarheid van de website in zoekmachines, omdat zoekmachines zoals Google altijd op zoek zijn naar de beste en relevantste inhoud voor de gebruiker. Content marketing kost echter veel tijd en het is daarom ook logisch dat veel bedrijven dat uitbesteden. Zo kan ik bij content marketing uitbesteden helpen bij het ontwikkelen van relevante content die jouw doelgroep aanspreekt. Dit kan variëren van het uitvoeren van zoekwoordonderzoek om de inhoud te optimaliseren voor relevante zoektermen tot het schrijven van landingspagina’s en blogs.

Alle SEO is op maat

Met het SEO abonnement zorg je ervoor dat ik continu werk aan jouw SEO strategie. Hierbij kijk ik naar de doelen van jouw onderneming en adviseer ik wat daarvoor nodig is omtrent SEO. Het abonnement wordt daarom ook geheel op jouw situatie afgestemd. Of het nu gaat om het schrijven van overtuigende teksten, het oplossen van technische problemen of het verbeteren van jouw autoriteit, ik sta in de startblokken om je te helpen!

Veelgestelde vragen over SEO abonnementen

Wat kost SEO per maand?

De kosten van SEO kunnen sterk variëren. Dit, omdat het natuurlijk verschilt of je je SEO zelf doet of uit handen geeft. Echter, als je je SEO zelf oppakt heb je vaak ook de kosten voor de nodige tools, etc. Om je een goede indicatie te geven van de kosten voor jouw unieke situatie, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Op die manier krijg je inzicht in de kosten per onderdeel en kunnen we sparren over de planning en de uren per maand die je bij mij wilt uitbesteden.

Hoe lang duurt het voor je resultaat ziet met SEO?

SEO is geen sprint, maar een marathon. Het kan dan ook enige tijd duren voordat je resultaten ziet. Dit komt, omdat ook zoekmachines tijd nodig hebben om jouw nieuwe website helemaal te crawlen. In de praktijk zie ik dan ook vaak dat het enkele maanden duurt voordat je een significant verschil ziet in de rankings na het implementeren van de SEO werkzaamheden. Het is daarom belangrijk om consistent te blijven met de SEO inspanningen om blijvende resultaten te behalen.

Kun je SEO zelf doen?

Het is mogelijk om SEO zelf uit te voeren. Er zijn veel hulpmiddelen en middelen beschikbaar om je te helpen bij het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Dit omvat het uitvoeren van zoekwoordonderzoek, het creëren van kwalitatieve content, het optimaliseren van je pagina's en het werken aan het verkrijgen van links van andere websites. Het kan echter wel tijd en moeite kosten om dit allemaal goed te doen, en het kan ook complex worden als je geen ervaring hebt met SEO. Mocht je daarom nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met mij op te nemen!