SEO teksten laten schrijven

SEO teksten laten schrijven

Wil je meer bezoekers op je website en de conversies verhogen? Laat mij dan op maat SEO teksten schrijven!

Wil je jouw website optimaliseren voor zoekmachines en meer conversies genereren? Dan zijn SEO teksten onmisbaar. Met SEO teksten zorg je ervoor dat jouw website beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Maar wat zijn SEO teksten eigenlijk? En waarom zou je deze content laten schrijven door een professionele tekstschrijver?

Op maat gemaakt advies leidt tot succes

SEO teksten zijn onmisbaar

SEO teksten zijn teksten die geschreven zijn met als doel om beter gevonden te worden in zoekmachines. Dit betekent dat deze teksten niet alleen leesbaar en begrijpelijk moeten zijn voor jouw doelgroep, maar ook moeten voldoen aan de eisen van zoekmachines zoals Google. Dit houdt in dat de teksten relevante zoekwoorden en zoektermen moeten bevatten en op een juiste manier moeten zijn opgemaakt.

Met SEO proof teksten zorg je ervoor dat jouw website beter gevonden wordt in zoekmachines. Dit betekent meer organisch verkeer naar jouw website en dus ook meer potentiële klanten. Maar dat is niet het enige voordeel. Door het laten schrijven van SEO teksten door een professionele tekstschrijver, ben je er ook zeker van dat de teksten van hoge kwaliteit zijn en potentiële klanten overtuigd zijn om actie te ondernemen.

Wat levert een content abonnement op?

SEO teksten die prikkelen

Het schrijven van SEO teksten is dus niet alleen belangrijk voor zoekmachines, maar ook voor jouw potentiële klanten. Goed geschreven teksten die de aandacht trekken en prikkelen, kunnen leiden tot conversies. Een conversie kan bijvoorbeeld zijn dat een bezoeker zich inschrijft voor de nieuwsbrief of een product koopt. Als tekstschrijver met ervaring in het schrijven van SEO proof teksten, kan ik jou helpen bij het schrijven van teksten die aanzetten tot actie. Dit kunnen zowel landingspagina’s als blogs zijn.

  • Teksten die raken én scoren in Google

  • Strategische aanpak

  • Altijd op de hoogte van je rankings met je eigen SEO dashboard

  • Transparant over werkwijze

SEO teksten laten schrijven?

Ben efficiënt met je tijd

Ben efficiënt met je tijd

Het schrijven van goede SEO teksten kost redelijk wat tijd. Tijd die je als ondernemer waarschijnlijk liever besteedt aan andere taken. Door het uitbesteden van het schrijven van SEO teksten aan een professional, kun jij je richten op andere belangrijke taken binnen jouw onderneming. Het laten schrijven van teksten door een professional kan er ook voor zorgen dat de teksten van hogere kwaliteit zijn en dus meer opleveren. 

Nog 5 redenen om je SEO teksten uit te besteden

Geen inspiratie crisis meer

Het is geen onbekend probleem dat het schrijven van content voor jouw website een uitdaging kan zijn. Soms kan het lastig zijn om creatief te blijven en steeds weer nieuwe ideeën te bedenken die interessant zijn voor jouw doelgroep. Bovendien is het schrijven van teksten vaak niet de enige taak die op jouw bordje ligt. Het kan zijn dat je het druk hebt met andere belangrijke zaken en dat het schrijven van content erbij inschiet. In zulke gevallen kan het uitbesteden van jouw content marketing een slimme keuze zijn. Een professional met expertise op dit gebied kan jou helpen bij het bedenken van nieuwe ideeën en het creëren van content die aansluit bij de vragen vanuit jouw doelgroep. Op die manier is er leesvoer genoeg!

Overtuig je doelgroep

Een professionele tekstschrijver heeft niet alleen kennis van SEO, maar ook van hoe je jouw doelgroep kunt overtuigen. Door het gebruik van de juiste woorden en zinnen kan een tekstschrijver ervoor zorgen dat jouw teksten aantrekkelijker en overtuigender worden. Dit kan leiden tot meer conversies en dus meer omzet voor jouw bedrijf.

Consistente en effectieve contentstrategie

Het schrijven van SEO teksten is een belangrijk onderdeel van een contentstrategie. Een ervaren tekstschrijver kan je niet alleen helpen bij het schrijven van goede teksten, maar ook bij het opzetten van een effectieve contentstrategie. Hierbij wordt rekening gehouden met onder andere de doelgroep, de zoekwoorden en de doelen die je wilt bereiken met jouw website.

SEO teksten die scoren

SEO proof teksten kunnen leiden tot hogere posities in de zoekresultaten. Een tekstschrijver met ervaring in het schrijven van SEO teksten kan ervoor zorgen dat jouw teksten voldoen aan de eisen die zoekmachines stellen. Hierdoor kan jouw website hoger scoren in de zoekresultaten, wat kan leiden tot meer verkeer naar jouw website en dus meer verkopen. Door het uitbesteden van content marketing aan een specialist met expertise op dit gebied, kun je ervoor zorgen dat jouw content effectiever wordt en ook beter aansluit op jouw doelgroep.

Kennis van wat er nog allemaal bij komt kijken

Het schrijven van SEO teksten is slechts één onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Er zijn nog veel meer aspecten waar je rekening mee moet houden, zoals bijvoorbeeld de technische optimalisatie van jouw website en het opbouwen van backlinks. Een specialist heeft kennis van deze aspecten en kan jou hierbij ook helpen en adviseren. Door het uitbesteden van je SEO, kun je er zeker van zijn dat jouw website wordt geoptimaliseerd volgens de nieuwste richtlijnen en technieken.

Succesverhalen van klanten

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Marloes Keeris
"Als copywriter weet ik maar al te goed: de online prairie wemelt van de SEO cowboys. De gouden SERP-bergen die zij beloven zijn vaak een fata morgana.
Zoniet bij Rubin Koot van Online Marketing Bakery.

Rubin gaat integer, service- en resultaatgericht te werk. Geen vraag is teveel; hij legt alles enthousiast aan je uit. En op een duidelijke manier die beklijft. Rubin heeft namelijk écht kennis van zaken, als data driven SEO- en marketingspecialist. En dat zonder de hoofdprijs te vragen voor zijn eersteklas diensten en bereikbaarheid.

Wil je serieuze online groei doormaken met een betrouwbare expert? Ga dan voor Online Marketing Bakery. Samenwerken met hem betekent voor mij en mijn klanten de beste online resultaten. Ik ben fan!"
Ms. Nameless
Add Your Stars
Marjolijn Geenen
"Rubin is een echt vakman. Professioneel, gedreven en hij kan goed luisteren. Dit alles maakt dat hij je echt naar een ander niveau tilt en je bedrijf helpt te groeien."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Kevin van Elswijck
"Ik werk al jaren samen met Rubin omdat ik hij ongelofelijk goed is in wat hij doet. Hij is veerkrachtig, pro-actief en heeft een goede kijk op wat er wel en niet goed gaat. Ik zou iedereen enorm aanraden om eens met Rubin aan tafel te gaan. Het gaat je geen wind-eieren leggen."
Ms. Nameless
Add Your Stars

Vraag een offerte aan

Wil jij ook profiteren van de voordelen van het laten schrijven van SEO teksten? Plan dan nu vrijblijvend een adviesgesprek in. Ik help jou graag bij het schrijven van teksten die niet alleen goed vindbaar zijn voor zoekmachines, maar ook jouw doelgroep overtuigen en aanzetten tot actie. Twijfel niet langer en investeer in de groei van jouw bedrijf!

Hoe maak je een WordPress website sneller?
Er zijn verschillende manieren om een WordPress website sneller te maken, zoals het optimaliseren van afbeeldingen, het gebruik van een caching plugin, het beperken van het aantal plugins, het implementeren van lazy loading en het gebruik van een snelle webhosting.

Wat is een goede website snelheid?
Een goede laadtijd is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type website, het doel van de website en de verwachtingen van de bezoekers. Over het algemeen wordt een laadtijd van drie seconden of minder als goed beschouwd. Het is echter belangrijk om te onthouden dat elke seconde telt en dat elke vertraging in laadtijd kan leiden tot verlies van bezoekers en conversies. Het is daarom altijd verstandig om te streven naar de snelst mogelijke laadtijd voor jouw specifieke website en doelgroep.

Waarom is de website snelheid zo belangrijk?
Website snelheid is belangrijk omdat het direct invloed heeft op de gebruikerservaring en de conversies op een website. Als een website traag laadt, kan dit leiden tot frustratie bij de bezoekers en zelfs tot het verlaten van de website voordat deze volledig is geladen. Dit kan resulteren in een hogere bounce rate en minder verkeer op de website. Bovendien houdt Google rekening met de laadtijd bij het bepalen van de zoekresultaten. Websites die langzaam laden, kunnen lagere rankings krijgen, waardoor ze minder zichtbaar zijn voor potentiële bezoekers. 

Veelgestelde vragen over SEO teksten

Hoeveel kost een SEO tekst?

De kosten van een SEO tekst variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van de tekst, de complexiteit van het onderwerp en de expertise van de schrijver. Over het algemeen kun je verwachten dat de prijzen voor een goede SEO tekst beginnen bij enkele tientallen euro's en kunnen oplopen tot enkele honderden euro's, afhankelijk van de bovengenoemde factoren. Inzicht krijgen in een kostenplaatje? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat doet een SEO tekstschrijver?

Een SEO tekstschrijver schrijft teksten voor websites die zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het doel van deze teksten is om de vindbaarheid van de website te verbeteren en hogere posities te behalen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Een SEO tekstschrijver houdt rekening met de zoekwoorden en zoekintenties van de doelgroep en verwerkt deze op strategische wijze in de tekst. Daarnaast houdt een goede SEO tekstschrijver ook rekening met andere factoren die van invloed zijn op de vindbaarheid en het succes van de website, zoals de structuur van de tekst en de kwaliteit van de content.

Kun je zelf een SEO tekst schrijven?

Ja, het is mogelijk om zelf een SEO tekst te schrijven. Ik doe het tenslotte ook! Er zijn verschillende tools en richtlijnen beschikbaar die je kunnen helpen bij het schrijven van SEO vriendelijke teksten. Het is belangrijk om je te verdiepen in de basisprincipes van SEO en te begrijpen hoe zoekmachines werken om effectieve SEO teksten te kunnen schrijven. Het kan echter wel tijd en oefening kosten om de juiste balans te vinden tussen zoekmachineoptimalisatie en leesbaarheid voor de doelgroep. Als je hier geen tijd of expertise voor hebt, kan het uitbesteden van je SEO teksten toch een betere optie zijn.
vrijblijvend een offerte op maat bij mij aan te vragen om een idee te krijgen van de kosten van het zoekwoordenonderzoek.