Webdesign Limburg: meer dan alleen een mooie website

Als jouw lokale Limburgse webdesigner is het mijn missie om jouw bedrijf een online platform te geven dat zowel visueel aantrekkelijk is als functioneel.

Rubin Koot - fitness marketing expert

Samen Groeien, Samen Ontwikkelen

Ik geloof in langetermijnsamenwerkingen. Wanneer jouw bedrijf groeit, groei ik met je mee. Technologie en trends in webdesign veranderen voortdurend en ik ben er om ervoor te zorgen dat jouw website blijft evolueren. Samenwerken met mij betekent dat je een toegewijde partner hebt die geïnvesteerd is in jouw online succes, vandaag en in de toekomst. Laten we samen deze reis beginnen en een digitale ervaring creëren die de tand des tijds doorstaat.

Ik ontwikkelde me verder bij een groot SEO-bureau tot allround marketeer, en ontdekte tijdens die vijf jaar waar ik pas echt van aanga: strategiebepaling en klantcontact. Want zeker bij dat laatste miste ik iets in de markt. Echt contact, waarbij de SEO specialist een samenwerkingspartner is in plaats van een dienstverlener. Dat kon beter, persoonlijker.      

Sinds 2020 ben ik SEO freelancer met als motto: Online Marketing Made Personal. Jij staat in direct contact met mij, en samen lanceren we de sterkste marketingstrategie voor jouw onderneming. Daarna kun jij verder met dat waar je hart ligt, ik stuur bij en betrek jou wanneer dat nodig of gewenst is. Samen bereiken we explosief resultaat. Brace yourself, we’re going for a ride!     

Fun Fact: Ik word vrolijk van toffe samenwerkingen, zowel intern als extern. Zin om elkaar vrolijk te maken door te knallen met SEO?

Over Rubin Koot

Integratie van functionaliteit en stijl

In deze snel veranderende digitale wereld is het essentieel om voorop te lopen. Maar het is niet voldoende om alleen een functionele website te hebben. Het moet ook de ziel van jouw merk weerspiegelen. Bij elk project dat ik aanneem, werk ik nauwgezet aan deze balans. Het resultaat? Een website die niet alleen doet wat het moet doen, maar ook een blijvende indruk achterlaat bij je bezoekers. Of je nu een e-commerce platform, portfolio of informatieve site nodig hebt, ik zorg ervoor dat jouw online ruimte zowel boeiend als effectief is.

De Rubin Koot Aanpak in Webdesign

Checkbox

1. Diepgaand Onderzoek

Meten is weten. Ik onderzoek de huidige status en structuur van je website, breng in kaart waar we winst kunnen pakken en fiks dat voor je. Op een solide basis bouw je beter. 
Checkbox

2. Strategisch Ontwerp

Jouw website moet een verlengstuk zijn van je merk. Samen definiëren we de look & feel, zodat het design de waarden en doelen van je bedrijf weerspiegelt.
Checkbox

3. SEO & Snelheid

Wat heeft een mooie website voor zin als niemand het ziet? Met mijn achtergrond in SEO zorg ik ervoor dat je website niet alleen mooi, maar ook vindbaar is.
Checkbox

4. Mobiel-Optimaal

Meer dan de helft van het internetverkeer komt van mobiele apparaten. Ik zorg ervoor dat jouw website naadloos werkt op elk schermformaat.

Checkbox

5. Content Strategie

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!
Checkbox

6. Training & Support

Na lancering begeleid ik je in het beheren van je eigen website. En heb je vragen of problemen? Ik ben er om je te helpen.

Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Kevin van Elswijck - Rebody personal training
Ik werk al jaren samen met Rubin omdat ik hij ongelofelijk goed is in wat hij doet. Hij is veerkrachtig, pro-actief en heeft een goede kijk op wat er wel en niet goed gaat. Ik zou iedereen enorm aanraden om eens met Rubin aan tafel te gaan. Het gaat je geen wind-eieren leggen.
Kevin van Elswijck eigenaar Rebody
Ms. Nameless
Add Your Stars
Joost Nagelmaeker - Orthomotive fysiotherapie

Rubin is erg prettig om mee te werken. Hij is serieus, luistert goed en bouwt mooie websites!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Aldreyson Ortega - Apex HQ personal training
Goede communicatie! En service aan de klant is gewoon perfect. Denkt met je mee en werkt aan jouw idee.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Marloes Keris - Dash of Ginger copywriting

Als copywriter weet ik maar al te goed: de online prairie wemelt van de SEO cowboys. De gouden SERP-bergen die zij beloven zijn vaak een fata morgana.

Zoniet bij Rubin Koot van Online Marketing Bakery.


Rubin gaat integer, service- en resultaatgericht te werk. Geen vraag is teveel; hij legt alles enthousiast aan je uit. En op een duidelijke manier die beklijft. Rubin heeft namelijk écht kennis van zaken, als data driven SEO- en marketingspecialist. En dat zonder de hoofdprijs te vragen voor zijn eersteklas diensten en bereikbaarheid.


Wil je serieuze online groei doormaken met een betrouwbare expert? Ga dan voor Online Marketing Bakery. Samenwerken met hem betekent voor mij en mijn klanten de beste online resultaten. Ik ben fan!

Eigenaresse dash of ginger
Ms. Nameless
Add Your Stars

Waarom Kiezen Voor Rubin Koot's Webdesign in Limburg?

  • Lokaal en Betrouwbaar: Gevestigd in Limburg, ken ik de lokale markt en cultuur.

  • Compleet Pakket: Van ontwerp tot onderhoud, ik bied alles wat je nodig hebt voor een succesvolle online aanwezigheid.

  • Duidelijke Communicatie: Geen technisch jargon. Ik leg alles in begrijpelijke taal uit.

  • Op Maat Gemaakt: Geen standaard templates. Alles is op maat gemaakt, speciaal voor jou.