Wordpress website sneller maken

WordPress website laten maken

Wil jij een eigen WordPress website maar weet je niet hoe? Laat mij je ontzorgen van je probleem!

Ben je op zoek naar een website bouwer voor WordPress? Wil je een betaalbare en professionele WordPress website laten maken die je bedrijf op de digitale kaart zet? Zoek dan niet verder! Ontdek de voordelen van een WordPress website en waarom het uitbesteden van de bouw ervan een verstandige keuze kan zijn.

  • Persoonlijke en efficiënte aanpak op maat voor je bedrijf
  • Actuele kennis van WordPress design en trends
  • Meer dan 5 jaar ervaring in websiteontwikkeling

  • Succesvolle resultaten

  • Transparantie over het proces en de werkzaamheden

Zet je bedrijf in de schijnwerpers

Zet je bedrijf in de schijnwerpers

Een WordPress website laten bouwen is een effectieve manier om je bedrijf te presenteren. Met een goed ontworpen WordPress website kun je je producten of diensten tonen, je verhaal delen of leads genereren. Ik zorg ervoor dat je website functioneel, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk is, waardoor bezoekers een positieve ervaring hebben en graag terugkomen.

Succesverhalen van klanten

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Marloes Keeris
"Als copywriter weet ik maar al te goed: de online prairie wemelt van de SEO cowboys. De gouden SERP-bergen die zij beloven zijn vaak een fata morgana.
Zoniet bij Rubin Koot van Online Marketing Bakery.

Rubin gaat integer, service- en resultaatgericht te werk. Geen vraag is teveel; hij legt alles enthousiast aan je uit. En op een duidelijke manier die beklijft. Rubin heeft namelijk écht kennis van zaken, als data driven SEO- en marketingspecialist. En dat zonder de hoofdprijs te vragen voor zijn eersteklas diensten en bereikbaarheid.

Wil je serieuze online groei doormaken met een betrouwbare expert? Ga dan voor Online Marketing Bakery. Samenwerken met hem betekent voor mij en mijn klanten de beste online resultaten. Ik ben fan!"
Ms. Nameless
Add Your Stars
Marjolijn Geenen
"Rubin is een echt vakman. Professioneel, gedreven en hij kan goed luisteren. Dit alles maakt dat hij je echt naar een ander niveau tilt en je bedrijf helpt te groeien."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Kevin van Elswijck
"Ik werk al jaren samen met Rubin omdat ik hij ongelofelijk goed is in wat hij doet. Hij is veerkrachtig, pro-actief en heeft een goede kijk op wat er wel en niet goed gaat. Ik zou iedereen enorm aanraden om eens met Rubin aan tafel te gaan. Het gaat je geen wind-eieren leggen."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Wat maakt WordPress de beste cms?

Wat maakt WordPress de beste cms?

WordPress is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk platform, ideaal voor het bouwen van websites van elke omvang en soort. Of je nu een eenvoudige blog, een uitgebreide bedrijfswebsite of een online winkel wilt maken, met WordPress is het mogelijk. En omdat WordPress SEO-vriendelijk is, zal je website beter scoren in zoekmachines, wat betekent dat meer mensen je vinden.

De voordelen van een SEO abonnement op een rij

Wat je krijgt bij een WordPress site laten maken

Wanneer je besluit om je WordPress website door mij te laten maken, zorg ik ervoor dat deze is afgestemd op je bedrijf. We beginnen met het begrijpen van je behoeften en doelen, en vervolgens ontwerpen en bouwen we een website die daarop aansluit. Je krijgt ook een website die gemakkelijk te beheren is, zodat je zelf eenvoudige updates en wijzigingen kunt maken.

Wordpress website laten bouwen?

Verbeter jouw online zichtbaarheid door middel van SEO

De ervaring van een WordPress website specialist

Het uitbesteden van het bouwen van je WordPress website aan een specialist betekent dat je kunt profiteren van uitgebreide kennis en ervaring. Ik weet wat werkt en wat niet, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste trends en beste praktijken in webdesign en -ontwikkeling. De kosten voor een WordPress website laten maken variëren, maar ik zorg ervoor dat je waar voor je geld krijgt.

De WordPress website succesformule

De WordPress website succesformule

Je vraagt je misschien af, wat maakt een WordPress website succesvol? Het antwoord ligt in een combinatie van factoren: een strak design, naadloze navigatie, relevante en boeiende inhoud, en geoptimaliseerde SEO. Deze elementen samen vormen de basis van een winnende WordPress website. 


Bij het laten maken van je WordPress website door mij, zorg ik ervoor dat al deze aspecten perfect op elkaar zijn afgestemd. Ik zorg voor een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke lay-out, content die resoneert met je doelgroep, en ik zorg ervoor dat je website makkelijk gevonden kan worden door zoekmachines.

Zakelijke website ontwikkeling uitbesteden

Transparante kosten voor een WordPress website

Een van de meest gestelde vragen die ik krijg is: "Wat zijn de kosten van een WordPress website laten maken?" We begrijpen dat het belangrijk is om te weten waar je aan toe bent. Daarom bieden we volledige transparantie over de prijs van onze diensten. 

Afhankelijk van je behoeften en de complexiteit van je website project, kunnen de kosten variëren. Maar wees gerust, wij bieden concurrerende tarieven en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu een eenvoudige website of een uitgebreide e-commerce site nodig hebt, wij kunnen je helpen een effectieve en betaalbare WordPress website te realiseren.

Laat vandaag nog je eigen website bouwen

Ben je klaar om de volgende stap te zetten en een professionele, aantrekkelijke en effectieve WordPress website te laten bouwen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen je digitale aanwezigheid te versterken en je bedrijf te laten groeien. Laten we samen iets geweldigs creëren!

Hoe maak je een WordPress website sneller?
Er zijn verschillende manieren om een WordPress website sneller te maken, zoals het optimaliseren van afbeeldingen, het gebruik van een caching plugin, het beperken van het aantal plugins, het implementeren van lazy loading en het gebruik van een snelle webhosting.

Wat is een goede website snelheid?
Een goede laadtijd is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type website, het doel van de website en de verwachtingen van de bezoekers. Over het algemeen wordt een laadtijd van drie seconden of minder als goed beschouwd. Het is echter belangrijk om te onthouden dat elke seconde telt en dat elke vertraging in laadtijd kan leiden tot verlies van bezoekers en conversies. Het is daarom altijd verstandig om te streven naar de snelst mogelijke laadtijd voor jouw specifieke website en doelgroep.

Waarom is de website snelheid zo belangrijk?
Website snelheid is belangrijk omdat het direct invloed heeft op de gebruikerservaring en de conversies op een website. Als een website traag laadt, kan dit leiden tot frustratie bij de bezoekers en zelfs tot het verlaten van de website voordat deze volledig is geladen. Dit kan resulteren in een hogere bounce rate en minder verkeer op de website. Bovendien houdt Google rekening met de laadtijd bij het bepalen van de zoekresultaten. Websites die langzaam laden, kunnen lagere rankings krijgen, waardoor ze minder zichtbaar zijn voor potentiële bezoekers. 

Veelgestelde vragen over Wordpress website laten bouwen

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een WordPress-website door een professional?

Het inschakelen van een professional voor het maken van een WordPress-website zorgt voor een hoogwaardige, veilige en SEO-geoptimaliseerde site. Bovendien kan een professional op maat gemaakte functionaliteiten creëren om aan uw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen.

Hoe lang duurt het om een WordPress-website te laten maken?

De tijd om een WordPress-website te laten maken varieert afhankelijk van de complexiteit en specificaties van het project. Het kan variëren van een paar weken tot enkele maanden.

Welke kosten zijn verbonden aan het laten maken van een WordPress-website?

De kosten voor het laten maken van een WordPress-website kunnen sterk variëren, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp, de benodigde functionaliteiten, en de ervaring van de ontwikkelaar. Het is altijd het beste om een offerte aan te vragen voor een accurate prijsschatting.

Kan ik mijn bestaande website upgraden naar een WordPress-website?

Ja, het is mogelijk om uw bestaande website naar een WordPress-website te upgraden. Dit proces omvat het overzetten van alle inhoud en functionaliteiten naar het nieuwe platform, en kan worden uitgevoerd door een ervaren WordPress-ontwikkelaar.